Monday, 31 January 2011

Best Fashion Week

Zoals ik al eerder vertelde hadden we tussen kerst en nieuw een logee. Op mijn vraag wat deze logee wilde doen als ze bij ons was kreeg ik het antwoord: 'Knutselen'. Oh jeej, ik hou heel erg van knutselen maar de tijd dat ik zelf 9 was ligt ver achter me en het knutselspul van toen is op, uitgedroogt of weggegooit.

Gelukkig heeft Action heel erg leuke setjes met een paspopje, stof, speldjes en 'versiersels' waarmee je modeontwerpster uit kan hangen. Samen gingen we aan de slag, maar het stof leek onhandelbaarder dan gedacht en mijn bureau niet bereikbaar genoeg dus pakte ik een hoop plastic tassen/ vuilniszak, plakband en lijm en gingen we daarmee aan de slag.

Al snel hadden we een prachtige mini- collectie:

En ze is een natuurtalent met patroontekenen!Ik vertelde de logee van Project Runway, waar 'echte ontwerpers' ook van vuilniszakken kleding hadden gemaakt. Meteen was deze dame geinspireerd en wilde een van haar jurken op eigen formaat uitwerken.Uiteindelijk misschien geen passende outfit voor een 9-jarige, maar van de fotoshoot genoot ze ook overduidelijk. Hmm, de dagen vlogen voorbij. Heerlijk!

Grote zus, je komt toch snel weer? (Als kleine zus eerst eens is geweest.. ;))

1 comment: