Wednesday, 10 March 2010

Gewoon een sprookje?! (deel 1)Er was eens in een land hier niet eens zo heel ver vandaan een prinses. Deze prinses was heel erg fan van muziek en ging graag naar optredens van minstrelen, toen op een dag de minstrelen-groep 'Friendly fires' naar haar land kwam bedacht ze zich geen moment en ze wilde er perse heen. Helaas was de staatskas al een tijd leeg en de prinses kon dus geen kaartje betalen, gelukkig kwam ze op internet een koene ridder tegen die haar het kaartje wilde verkopen voor de helft van de prijs.

Snel liet ze de koets klaarmaken en in stijl werd ze naar het Effenaar-kasteel gebracht, waar het optreden plaats zou vinden. Daar voor de ophaalbrug stond hij, de prachtige prins van een nabij gelegen land. Ze kende hem niet, maar aan zijn uitstraling was duidelijk te zien dat hij een prins was.

Tijdens het optreden van de minstrelen probeerde de prinses al te praten met de prins, maar hij gaf weinig toe. De prinses was een doorzetter en omdat ze altijd kreeg wat ze wilde besloot ze de prins te vragen om een keer wat te drinken op een van hun kastelen. Dat wilde de prins wel en de prinses was dolblij! Ze keek op de klok, maar het was al twaalf uur. Snel haaste ze zich naar buiten, maar onderweg verloor ze haar schoen...

Wordt vervolgd!

Volgende week is het St. Patricksday (17 maart) en speciaal daarom heb ik briefpapier ontworpen. Je kunt het hier downloaden. Ik daag jullie uit om iemand een brief te schrijven die je al te lang niet meer hebt gesproken en eigenlijk wel extra aandacht verdient.

Tot blogs!

1 comment:

  1. Wat mooi, wat een mooie gedachte............even denken wie ik een brief ga sturen.....


    XO Heidi

    ReplyDelete