Wednesday, 10 March 2010

Gewoon een sprookje?! (deel 2)

Al de dag nadat de prinses naar het optreden was geweest kreeg ze van de prins een brief van de koninklijke postbode. Er stond in dat hij een postduif had gestuurd, maar dat de prins niet wist of hij was aangekomen, maar op het moment dat de prinses de brief las tikte er een vogel op het raam.

Zo met de postduif en de brieven werd er een week lang gecommuniceerd. De prinses moest erg lachen om te prins en ze dacht dat hij best wel eens de prins en ze kon niet wachten op de afspraak.

Die werd gemaakt op precies een week na de eerste ontmoeting. De prinses was heel zenuwachtig, het was een prachtige dag met zon en een strakke blauwe lucht. Snel nadat de prins en de prinses elkaar hadden ontmoet liepen ze hand in hand en stiekem vonden ze dat allebei wel heel fijn.

Na een wandeling door de paleis tuinen besloten ze wat te gaan drinken in kasteel 'de Vooruitgang' en het werd eigenlijk steeds gezelliger. Ze zaten naast elkaar op de antieke bank en plotseling kuste de prins de prinses. Het was de allerfijnste kus die de prinses ooit had gehad. Ze snapte wel waarom Sneeuwwitje en Doornroosje wakker werden na zo'n fijne kus.

Dit alles is nu een jaar geleden en laten we nu maar met zijn alle hopen dat dit sprookje eindigd met een sprookjes huwelijk en een einde van 'en ze leefden nog lang en gelukkig!'Gefeliciteerd, lieve schat, dat je het al een jaar met me uithoud!

En de rest van de lezers; lucky St. Patricksday!

Tot blogs!

2 comments:

  1. en ze kregen heel veel kinderen!!

    Gefeliciteerd!!

    XO Heidi

    ReplyDelete
  2. Wij hebben zin in een feestje, dus wanneer vindt dat sprookjeshuwelijk plaats?

    ReplyDelete