Friday, 11 December 2009

Just a free weekend

Nou, het is alleen vandaag en morgen, maar dat is toch wel lang genoeg! Vriendlief heeft een optreden op zaterdagavond met de drumband en schijnbaar heb je daar 1,5 dag voor nodig. Niet zijn idee, niet de mijne, maar ja. Ik ga niet luisteren, want heel eerlijk gezegd is het niet mijn muziek en ik zou helemaal alleen zijn (= niet gezellig.)

Anyhow, ik heb wel een paar ideetjes van wat ik kan gaan doen; ik wil voor Serious request kersthangers gaan verkopen (dit weekend meer info) en die hangers moeten worden gemaakt.
Voordat ik daar aan kan beginnen moet ik mijn kamer een beetje opruimen, inclusief mijn kralen/ knutselzooi verzameling.
Daarna wil ik nog wat kettingen/ armbanden en andere dingen maken voor in mijn webwinkel en voor eigen gebruik, want ik draag veel te weinig eigen creaties!
En als laatste wil ik wat kerstkadootjes maken voor de family. Ik weet nog hoe leuk het was toen Heidi's met haar kerstkadootjes kwam en nu dat ik zo crea bea ben kan ik ook wel wat maken!

Waarom ik erover schrijf op mijn blog? Als ik dat niet doe komt er dalijk niets van en jullie willen met zijn allen natuurlijk wel de resultaten zien! Dus nu moet ik wel! Haha.. Maar vanavond eerst lekker naar de schoonheidsspecialiste! Heerlijk..

Tot blogs!

No comments:

Post a Comment