Saturday, 29 August 2009

Just back from summer holidays!

From now on I'm gonna write in Dutch, cause I think most of my readers (if not all) are Dutch.. So here we go!

Net terug van een prachtige vakantie in het idylische zeeland. Prachtig weer gehad, lekker gezwommen in het zwembad wat in de tuin van onze camping stond en ook veel, veel armbandjes en kettingkjes gemaakt. Mijn werkplaats was een picknick tafel in de zon, heerlijk met prachtig uitzicht over de weilanden om ons heen...Net voordat ik weg ging heb ik voor vriendlief ook een mooie ketting gemaakt. Hij ging naar Turkije en wilde wel een klein aandenken aan mij. Eigenlijk wilde hij dat ik een oude ketting van hem zou recyclen, maar die kraaltjes waren helemaal verweerd. Daarom heb ik maar een nieuwe gemaakt, met nieuwe kraaltjes. Zie hier het resultaat:Daarbij heb ik in de vakantie ook een armband gemaakt, hij is wel totaal anders maar met dezelfde houten kralen en daarom passen ze erg goed bij elkaar. Ik denk dat ik deze 'heren' danwel unisex versie ook op mijn webwinkel ga zetten. Sowieso komt er morgen danwel overmorgen een grote update op mijn webwinkel. Dit is de armband:Ohja bij de Kruidvat heb ik nog een super lieve matroushka gekocht.Nu weer uitgerust thuis, het weer is helemaal omgeslagen en het is te merken dat iedereen weer bijna aan het werk moet. Bah, einde van vakanties is nooit fijn, al heb ik nog voor onbepaalde tijd vakantie, maar daar ben ik niet echt blij mee.. Ik heb het gevoel dat ik nu weer nuttig moet gaan worden!

Ik wens degene die nog een week vakantie hebben veel plezier, geniet ervan en iedereen die al weer aan het werk moet; fijne nazomer! En tot blogs...

2 comments:

  1. Wauw wat een creativiteit. Jullie camping ziet er erg rustgevend uit, een prima plek om uit te rusten. Ik vind je armbanden erg mooi, draag je wrap met regelmaat. (ga er vandeweek een blogje aan wijden) Ik ben benieuwd wat je volgend project wordt!

    XO Heidi

    ReplyDelete
  2. Wat een heerlijke plek om lekker aan te werken. Leuke ketting en armband heb je gemaakt!

    ReplyDelete